Verlichting voor elke sfeer

Verlichting is meer dan alleen licht. Met ons complete assortiment maken we verlichting sfeervol en gezellig. Van rustiek tot design, van klassiek tot modern, voor alle stijlen en smaken in verschillende prijsklassen kunt u bij ons uitstekend terecht. Kom eens langs en stel uw vragen aan onze adviseurs. We helpen u graag met het maken van uw keuze.

Hanglampen zijn een mooie toevoeging aan het interieur en helpen de juiste sfeer aan een ruimte te geven. Aan tafel wilt u gezellig met elkaar eten, af en toe romantisch dineren met z’n tweetjes, een spelletje doen met vrienden of gewoon lekker rustig bladeren in uw favoriete tijdschrift of krant. Dat betekent dat de juiste hanglamp boven een eetkamertafel heel belangrijk is.

Met ledverlichting bespaart u enorm op energiekosten. Een ledlamp gaat vaak 20 keer langer mee en gebruikt veel minder stroom dan een gloeilamp. Het vervangen van een aantal gloeilampen levert daarom al snel een besparing van een paar honderd euro per jaar op.

Het plaatsen van spots is een snelle en gemakkelijke manier om uw kamer te verlichten. U kunt gebruikmaken van zowel opbouw- als inbouwspots. Kies voor een verstelbare spot, zodat u het licht precies kunt richten op de plaats waar u het nodig heeft, bijvoorbeeld op een grote plant of op een mooi kunstwerk in de kamer.

Een vloerlamp kan een donkere hoek in uw interieur verlichten, de aandacht op een bijzondere plek in uw woonkamer vestigen en het mogelijk maken om op de bank van een goed boek te genieten.

Een mooie tafellamp die past in het interieur bepaalt voor een groot deel de sfeer in uw kamer. Tafellampen hebben bovendien functionele waarde: een tafellamp op de bijzettafel of in de vensterbank zorgt voor een sfeervol effect, bureaulampen maken het praktisch werken aan een bureau of tafel een stuk gemakkelijker.