NATUURLIJK HEEFT GROENEN OOK EEN UITGEBREIDE TUINAFDELING

Natuurlijk heeft Groenen ook een uitgebreide tuinafdeling. U vindt bij ons een groot assortiment speeltoestellen, tuinhuisjes, tuinafscheidingen en tuingereedschap.

 • Barbecues en buitenkeukens
  Een goede barbecue behoort bijna tot de standaarduitrusting van uw tuin. Kies voor de houtskool of gasbarbecues van onder andere Weber en Fire-Friend. Dan kunt u zelfs in de winter barbecueën!
 • Speeltoestellen
  Voor een overzicht van ons assortiment speeltoestellen kunt u de website van onze leverancier bezoeken: http://www.dealers.woodvision.nl/.
 • Sproeimaterialen
  Voor het sproeien van uw tuin voert Groenen onder andere de merken Gardena en Hozelock. Dankzij een breed assortiment van complete wandslanghouders, slangenwagens, losse slangen, koppel- en verbindingsstukken en vele sproeiers vindt u altijd het juiste sproeisysteem voor uw tuin.
 • Tuingereedschap
  Kies voor iedere tuinklus voor goed tuingereedschap. Op het gebied van snoeien, gazonverzorging en perkonderhoud bieden we accu-, elektrisch of handgereedschap van diverse merken zoals Gardena, Wolf Garten en Talen Tools.
 • Tuinhout
  Een eigen tuinafscheiding voor meer privacy, een hardhouten terras, een leuke pergola, een carport, een prieeltje, tuinkasten, bloembakken… Bij Groenen vindt u vele leuke mogelijkheden in tuinhout. Onze kundige en enthousiaste adviseurs geven u graag advies om tot de beste keuze te komen.
 • Tuinhuizen, kapschuren en blokhutten
  Tuinhuisjes en blokhutten zijn echte sfeerbrengers in uw tuin. Bij Groenen heeft u de keuze uit meer dan 80 modellen tuinhuisjes, blokhutten en garages van al dan niet geïmpregneerd hout van 19, 28 of 44 mm dik. Ideaal als speelhuisje, opberghok of theehuisje naast uw vijver. Door de vele verschillende afmetingen en uitvoeringen zijn er volop mogelijkheden. Wij adviseren u graag en leveren alle modellen op bestelling.